BETLEHEM

RESORT & PIZZERIA

REZERVIRAJ SVOJ ODDIH

Datum prihoda
15
Jun
Datum odhoda
17
Jun
Število gostov
2
M
"

REZERVIRAJ DIREKTNO

REZERVIRAJ DIREKTNO

10% popust na naši spletni strani

Možnost izposoje koles

Možnost izposoje električnega skuterja

Vprašajte za priporočila - z veseljem pomagamo

Obiščite našo Pizzerio Betlehem

SPODNJE GORJE

BETLEHEM

RESORT & PIZZERIA

Betlehem Resort & Pizzeria se nahajata v idiličnem okolju in ponujata umirjen oddih v prijetnih namestitvah ter odlične pice iz krušne peči. Ta skriti dragulj nudi zavetje pred vsakdanjim vrvežem življenja ter vas vabi, da se prepustite zasluženemu oddihu v objemu narave. Ne glede na to, ali iščete sproščujoč oddih ali aktivne počitnice, je Betlehem Resort tu za vas. Poleg tega pa Pizzeria Betlehem obljublja posebno doživetje in odlične kulinarične užitke.

ZAKAJ IZBRATI NAŠ RESORT?

OČARLJIVA LOKACIJA

Raziščite to čudovito lokacijo, ki je sicer malce manj znana, a toliko bolj očarljiva in pristna. Prenočišča nudijo tudi terase ali balkone z izjemnimi razgledi na okoliške gozdove in travnike.

PRIJETEN KRAJ ZA BIVANJE

Doživite vrhunski oddih v Betlehem Resortu. Naše namestitve - bruanrica, studio ali apartma - zagotavljajo največje udobje in miren počitniški oddih.

DODATNA PONUDBA

Vabljeni tudi v našo Pizzerio Betlehem na pizzo ali jedi z žara. Poleg tega si lahko pri nas izposodite kolesa in električni skuter.

BLIZU ZNAMENITOSTI

Betlehem Resort se nahaja v bližini Bleda, Blejskega vintgarja, Pokljuke in Jesenic. Hkrati je vse blizu in dovolj daleč, da še vedno lahko uživate v zasluženem miru in tišini.

DOBRA HRANA - POZITIVNA ATMOSFERA

PIZZERIA BETLEHEM

V naši Pizzeriji Betlehem si lahko privoščite slastne pizze iz krušne peči in okusite dobrote z žara. Naša pizzeria s pridihom domačnosti ponuja čudovito kulinarično izkušnjo v prijetnem in vabljivem vzdušju. Na voljo tudi terasa in veliko parkirišče.

MIRNA LOKACIJA

PRIJETNA NAMESTITEV

DOBRA HRANA

NAŠA LOKACIJA & KONTAKTI

Bethlehem Resort in Pizzeria se nahajata blizu Bleda in drugih slikovitih točk na Gorenjskem. Zagotavljata miren umik s priročnim dostopom do znamenitosti, kot sta Pokljuka in Blejski vintgar. Tukaj lahko resnično uživate v dobri hrani, prijetni namestitvi, naravi, svežem zraku in razgledih. Lepo vabljeni!

Telefon

Pokličite nas:

+386 41 829 878

E-mail

Pošljite e-mail:

p.betlehem7@gmail.com

Lokacija

Zgornje Gorje 157a,
Slovenija