BETLEHEM

DOŽIVETJA

DOŽIVETJA V OKOLICI RESORTA

BLED & BLEJSKI VINTGAR

Bled s svojo osupljivo lepoto in znamenitostmi ponuja številna očarljiva doživetja. Znameniti Blejski otok in grad si preprosto morate ogledati. Privoščite pa si tudi tradicionalno Blejsko kremšnito. Za ljubitelje narave je tukaj Blejski Vintgar, dih jemajoča soteska, ki jo je izdolbla reka Radovna.

POKLJUKA & PLANINARJENJE

Pokljuka je znana po svoji lepoti in osupljivih razgledih. Obkrožajo jo izraziti vrhovi, tudi Viševnik in Debela peč. Ne daleč stran pa se nahaja še Triglav. Po območju so posejane tudi očarljive planine: Zajamniki, Uskovnica, Zajavornik in Konjščica. Ti spokojni kraji so pravi raj za pohodnike in ljubitelje narave.

KOLESARJENJE & IZPOSOJA KOLES

Ljubitelji kolesarjenja imate številne možnosti za raziskovanje okolice resorta. Zapeljite se po dolini reke Radovne, povzpnite se na Pokljuko ali pa opravite izlet vse do Bleda. Pri nas pa si lahko izposodite tudi kolesa in en električni skuter.

PLAVANJE V JEZERIH

V okolici je na voljo več odličnih možnosti za ljubitelje plavanja. Uživate lahko v osvežilnem kopanju v Blejskem ali v Bohinjskem jezeru. Zanimivo jezero Kreda pa se nahaja v slikoviti dolini reke Radovne.

PIZZERIA BETLEHEM

V Pizzeriji Betlehem s ponosom pripravljamo okusne pice iz krušne peči. Na našem jedilniku pa se najdejo tudi dobrote z žara. Hkrati nudimo brezplačno parkirišče, veliko teraso in prijetno ter domače vzdušje.

PUSTOLOVŠČINE ZA OTROKE

Na Bledu je dobro poskrbljeno tudi za doživetja otrok. Dino Park Bled ponuja izjemno potovanje skozi čas, kjer otroci in odrasli spoznavajo prazgodovinska bitja. Za bolj avanturistične duše pa sta na voljo poletno sankališče in Pustolovski park Straža Bled.